What Does prefabrik ev Mean?

Wiki Article

İmar kanunu ve bu konuyu içeren ilgili yönetmelikler kadastro parsellerde yapılan uygulamalarda yola cephesinin olması şartını koşuyor.

Prefabrik evler imarlı ve imarsız arsalara yapılabilir. Ancak imarı olmayan arsaya prefabrik ev yapmak için; arsanın yola cephesinin olmasına dikkat etmek gerekir.

Geleneksel yapılara kıyasla daha fazla insan yaşamını korur. Prefabrik evler, zemin betonu dışında betona ihtiyaç duymaz ve her koşulda güvenle kullanılabilir.

daha da cazip görünmeye devam ediyorsa tabii ki değerlendirilmesinde bir sakınca yok. Zira konutlar son derece dayanıklı dış panel yapıları sayesinde onlarca yıllık kullanımı garanti etmektedir.

Ancak, bu kampanyalardan en iyi şekilde yararlanmak için belirli stratejilere ihtiyacınız olacaktır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Prefabrik prefabrik ev evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz prefabrik ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimension ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve contemporary yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları prefabrik öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada prefabrik sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas prefabrik ev fiyatları farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Duvar kalınlıkları sayesinde evlerin içerisinde daha fazla kullanım alanı oluşmaktadır. Esasen duvar kalınlıkları dezavantaj değil avantajdır. ten cm lik prefabrik konut duvar kalınlığı forty cm lik beton duvarın yalıtımını sağlamaktadır. Teknik prosedürlerin harfiyen uygulandığı firmamızda her geçen yıl Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte evlerde geliştirmeler yapıyoruz.

Report this wiki page